Waarom een dekmatras?

Er zijn veel verschillende soorten dekmatrassen op de markt. Een dekmatras* is een gewatteerde laag dat bovenop uw reguliere matras ligt. Van traagschuim tot paardenhaar, in welke uitvoering dan ook; het is een blijvende trend die comfort toevoegt aan ieder bed.

En nu is er het Featherbed. Een natuurlijke dekmatras gevuld met veertjes en dons en past vrijwel op iedere bedcombinatie. Het versterkt het comfort van de onderliggende matras en voegt een extra zacht laagje luxe toe. Het Featherbed onderscheidt zich door echt voelbaar comfort toe te voegen aan uw bed(den).

(Te-) harde matrassen?

Het Featherbed kan ook uitstekend worden toegepast als zachte toplaag op een te harde / stevige matras. Het maakt het bed gegarandeerd comfortabeler en aangenamer.

Duurzame bescherming van uw matras

Vanuit hygiënisch oogpunt is een dekmatras werkelijk onmisbaar. Uw matras(sen) wordt namelijk beschermd tegen stof, vuil en transpiratie door deze extra laag. Het verhoogt zelfs de levensduur van uw bed.

Van één- naar tweepersoonsbed

U creëert met een dekmatras eenvoudig een tweepersoonsbed door deze over twee éénpersoonsmatrassen te leggen (zoals pont d’amour).

Snel en eenvoudig uw bed opmaken

Met een toppermolton en topperhoeslaken kunt u snel en eenvoudig alleen de dekmatras opmaken. Het bed opmaken wordt hierdoor een stuk lichter. Bekijk hier een aantal bed-opmaak instructies…

*Andere productnamen voor een dekmatras zijn: Topdekmatras, Oplegmatras, Opdekmatras, Matrastopper / Topper, Topmatras.