Wat zeggen onze klanten

Wanneer bent u toe aan een DOUX?

“Dankzij DOUX Featherbeds is mijn hele huwelijk opgeknapt. Mijn rug ook trouwens. Het ligt zo lekker dat ik het bijna zonde vind om mijn ogen dicht te doen, omdat ik er niet van kan genieten als ik slaap.Wanneer bent u toe aan een DOUX?”
Harold Hamersma, wijn- en eetschrijver  

Wakker worden in een luxe hotelbed

"Sinds we een heerlijk featherbed hebben, is slapen een nog groter feest geworden en hebben we elke ochtend het gevoel wakker te worden in een luxe hotelbed!"
R.M. van der Heijde  

Featherbeds op Curaçao

“Wij hebben veel plezier van de featherbeds en hebben deze hier op Curaçao al aan verschillende mensen kunnen aanraden. Zo krijgt u ook nog een (wellicht kleine) Curaçaose clientèle!“
F. Kunneman

…Heavenly Featherbed and Duvet

“Thank you. Excellent quality products and of course, my bed...... heaven!”
Mark Hans Pluygers

It's like sleeping on clouds

"I just wanted to tell you that it is more than amazing! It´s like sleeping on clouds Since five days I overslept every day - honest! Because it´s so cosy , I don´t wake up anymore!! Don´t hear doorbells alarmclocks or mobiles . . . . .
S. Böbbis 

 

Een comfortabel cadeau

"Ik heb een featherbed van DOUX cadeau gekregen en het is geweldig, ik kan niet meer zonder. Het slaapt comfortabel en zorgt zeker voor een betere nachtrust. Inmiddels heb ik zelf mijn ouders een featherbed cadeau gedaan aangezien zij na een logeerpartij ook erg onder de indruk waren van het comfort."
Albert Dias D’ Ullois

Costa del DOUX

"Ons appartement aan de Costa del Sol verhuren wij aan belangstellenden. Wij hebben al onze bedden voorzien van DOUX Featherbeds waarmee wij onze gasten een onvergetelijke nachtrust kunnen bieden. De reacties zijn boven verwachting, verschillende gasten hebben bij thuiskomst direct contact opgenomen met DOUX om een soortgelijk featherbed te bestellen. Het DOUX Featherbed verdient een superlatief!”
Gerda Hilbrink - Toby
Casa Bacami, CaboPino (Marbella) 

Slapen als rozen  

“Wij zijn al enige tijd de dolgelukkige bezitters van het DOUX Featherbed, en slapen we als rozen. We kunnen vooral ´s-morgens niet uit ons bed komen!! Dat is slechts het enige nadeel van het Featherbed!”
Yvonne Groeneweg - de Graaff
Kas Berde, Kralendijk, Bonaire

Kan niet wachten om weer naar bed te gaan!

Het featherbed slaapt hemels, hadden we veel eerder moeten doen! Ik ben zo enthousiast dat ik het iedereen gun zo luxe te slapen.
Patricia Charite