Slapen op een wolk wordt werkelijkheid

DOUX_hotels_featherbedsDOUX onthult vandaag het geheim van slapen op de hemelse vijfsterrenhotelbedden. Het is het Featherbed dat zorgt voor de ultieme slaapervaring. Maar lekker slapen kan nu ook thuis. Met het DOUX Original Featherbed wordt slapen op een wolk werkelijkheid!

Featherbeds, sinds jaar en dag veelal gebruikt door gerenommeerde hotels in binnen- en buitenland (o.a. in het Marriott, Ritz Carlton, Hilton, W Hotels, Hyatt en het Sofitel) om gasten extra comfort en een unieke slaapervaring te bieden, zijn nu ook in handbereik voor consumenten. Als eerste in Nederland heeft Doux het Featherbed toegankelijk gemaakt voor thuis. De luxe dekmatras, gevuld met een natuurlijke samenstelling van veertjes en dons maakt slapen op een wolk werkelijkheid.

Doux staat voor weldadige luxe ‘hotel luxury at home ervaringen’ voor de consument, natuurlijk tegen betaalbare prijzen. Het Featherbed is ieder moment van de dag via de site van www.doux.nl te bestellen. Met plezier biedt Doux consumenten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de proefslaap-periode in exclusieve arrangementen, te vinden op de site. Zo kan men zelf het comfort van het DOUX Original Featherbed ervaren.

Hemelse hotelbed in eigen slaapkamer

Eindelijk ontspannen en lekker slapen op een comfortabele laag en genieten van de natuurlijke materialen. Het dons is heerlijk zacht, licht van gewicht en zorgt voor de soepele en het lichaamsvormende karakter van het Featherbed. De veertjes zijn verantwoordelijk voor de veerkracht en het volume. Met het Original Featherbed slaapt de consument op het hemelse hotelbed, maar dan in eigen slaapkamer. Een ongeëvenaard gevoel van luxe.

Belangrijke voordelen van het Featherbed

Het Featherbed kent talrijke voordelen:

  • zachte demping van de drukpunten op het lichaam,
  • optimaal lichaamsvormend,
  • een mooie vulling: 30 % dons, 70 % veertjes, 100 % puur natuur en allergievriendelijk,
  • draagt zorg voor duurzame bescherming van het matras,
  • beschikt over een uitstekende temperatuur- en vochtregulering.

Bovendien kan met behulp van deze dekmatras de middennaad van twee losse matrassen worden weggewerkt (van twee naar één bed). De Featherbeds zijn leverbaar in de gebruikelijke bedmaten en kunnen op maat worden geproduceerd.

100% Puur-natuur

Doux combineert de eigenschappen puur-natuur met exclusieve kwaliteit in al haar producten. De wijze waarop de producten tot stand komen speelt hierin een belangrijke rol. Daarom 100% Puur-natuur onderschreven:

Natuurlijke vulling & Fijnmazig katoen

Het vulmateriaal voor featherbeds bestaat uit 100% nieuwe dons en veertjes. De dekmatrassen hebben een zeer groot ventilerend vermogen. Het fijnmazig katoen van Doux is als een goede tijk natuurlijk donsdicht. De Doux tijk is afgewerkt met een sterke bies. Net als de vulling biedt ook de tijk een zeer goede ventilatie en vochtregulatie.

Handgemaakt in Europa

Alle Doux Featherbeds worden met de hand geproduceerd door deskundige naaisters, hetgeen voor een zeer hoog afwerkingsniveau zorgt. Doux Featherbeds worden geproduceerd in één van de meest moderne fabrieken in Europa. Door de gunstige geografische ligging kunnen dons en de veertjes worden gewassen met vers bronwater uit eigen bron. Het stofvrij maken van dons en veertjes gebeurt op een milieuvriendelijke manier door gebruik te maken van biologisch afbreekbare wasmiddelen en het weren van bleekmiddelen. Moderne wasmachines beperken het watergebruik. Daarnaast zorgt een biologisch multi-stage wassysteem voor schoon afvoerwater.

Kwaliteitscertificaten

Ook zijn alle Doux producten met dons en veren vulling Oeko-Tex, Nomite en Europese Norm EN 12934 gecertificeerd. Oeko-Tex standaard 100 staat voor beddengoed dat is getest op stoffen die mogelijk schadelijk zijn voor de gezondheid. Het Nomite label vertelt dat het product geschikt is voor mensen met huisstofmijtallergie. De Europese Norm EN 12934 bepaalt dat vulmateriaal alleen met “klasse 1” mag worden gekwalificeerd als het nieuw en van watervogels afkomstig is.

Over DOUX luxury & comfort

De oprichter van DOUX, Bart Kleiman (1979), was eerder bij een internationale hotelinrichter verantwoordelijk voor de ontwikkeling van bedconcepten voor hotels en ketens. Hij weet als geen ander dat het hotel nog zulke mooie faciliteiten kan bieden, maar dat een memorabel verblijf in een hotel vooral bepaald wordt door een goede nachtrust. Kleiman: “Na veelvuldig onderzoek naar de bedconcepten van tophotels is gebleken dat zij zich werkelijk onderscheiden met een Featherbed.” Vanaf dat moment heeft Kleiman met DOUX een missie: het comfort van luxe hotels in huis halen!

Doux is opgericht in 2006 door hospitality professionals die de kwaliteit en comfort van een luxe hotel in huis willen halen. Doux specialiseert zich in Featherbeds welke onder andere succesvol worden gebruikt in topketens als Marriott, Ritz Carlton, Hilton, Hyatt, W Hotels en Sofitel. Doux staat voor luxe, comfort, 100 % puur natuur en op maat gesneden service. Precies datgene wat de klant ook verwacht tijdens een overnachting in een (inter)nationaal hotel. Doux is actief in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië en Italië.