Een Luxury Care Bed speciaal voor u

seniorenbed

DOUX biedt drie varianten van het Luxury Care Bed: Basis, Relax en Professional. U heeft bij elk bed de keuze uit een ruime selectie stoffen. Bovendien kunt elk type combineren met een partnerbed. Zo creëert u één bed met dezelfde uitstraling.

Het Luxury Care Bed bestaat uit:

Boxspring

De boxspring vormt de basis van het bed. Onze boxsprings hebben een massief houten frame. Dit maakt het bed duurzaam en zorgt voor uitstekende ventilatie.

Pocketveringmatras

U slaapt op een 7 comfortzones pocketveringmatras. De hoge veerkracht en zeer goede drukverdeling zorgen voor een optimale ondersteuning van het lichaam.

Topdekmatras

De comfortabele topdekmatras vermindert het aantal drukpunten. Daarnaast verhoogt het de levensduur van uw matras en beschermt het tegen stof, vuil en transpiratie.

Bedlinnen

Deze finishing touch zorgt voor het ultieme slaapcomfort. De molton en het hoeslaken zijn van duurzame hotelkwaliteit en van 100% katoen.

Onze collectie seniorenbedden

seniorenbed zorgbed

Luxury Care Bed - Basis

Dankzij de elektrische verstelbare boxspring kunt u gemakkelijk in- en uitstappen en kunt u het bed eenvoudig en snel opmaken. Met dit bed kunt u comfortabel zorg ontvangen of verlenen.

Bestel hier uw Luxury Care Bed - Basis 

seniorenbed zorgbed

Luxury Care Bed - Relax

Dankzij het verstelbare hoofd- en voeteneind kan deze boxspring in elke door u gewenste positie gezet worden. U kunt heerlijk comfortabel TV kijken, werken of een boek lezen. 

Bestel hier uw Luxury Care Bed - Relax 

Luxury Care Bed - Professional

Het Luxury Care Bed Professional is is van alle functionaliteiten voorzien en dankzij de hoog- laagfunctie en het verstelbare hoofd- en voeteneind in elke positie te zetten. 

Bestel hier uw Luxury Care Bed - Professional

partnerbed zorgbed doux

Luxury Care Partnerbed

Bent u voor uzelf of een familielid op zoek naar een praktisch en stijlvol bed? Met het Luxury Care Bed Partner creëert u één bed met een reguliere boxspring.

Bestel hier uw Luxury Care Partnerbed