Puur natuur

Puur natuur featherbed

Onze featherbeds, kussens en dekbedden zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een heerlijk slaapcomfort, uitstekende warmte- en vochtregulatie en de juiste ondersteuning van het lichaam.

Dons en veren

De vulling bestaat uit een mix van de kleinste veertjes en het dons van de eend. Het dons maakt de producten heerlijk zacht en erg licht. De veertjes zorgen voor volume en veerkracht. De vulling is antiallergisch en heeft een zeer groot ventilerend vermogen. Bovendien zorgt deze vulling voor een uitstekende vochtregulatie.

Fijnmazig Katoen

Onze tijk is geweven uit zeer fijnmazig katoen en afgewerkt met een sterke bies. Mede hierdoor is de tijk donsdicht. Net als de vulling biedt de tijk ook een zeer goede ventilatie en vochtregulatie.

Rechtstreeks uit de Alpen

DOUX Featherbeds worden in Oostenrijk geproduceerd in één van de meest moderne fabrieken van Europa. Lees verder

Maatschappelijk verantwoord

DOUX hecht grote waarde aan de wijze waarop de producten tot stand komen. Het welzijn van onze klanten, producenten en de dieren staan bij ons hoog in het vaandel. Bij de productie wordt zo min mogelijk afval gecreëerd en waar mogelijk worden reststoffen gerecycled. Europese keurmerken garanderen dat DOUX alleen gebruik maakt van dons en veren dat op diervriendelijke wijze wordt verkregen.