Ervaar het Mainport Signature bed

DOUX ontwikkelde speciaal voor het Mainport een signature bed, dat wat betreft comfort en design precies aansluit bij dit nieuwe hotel. Benieuwd hoe comfortabel het Mainport Signature bed is? Kom dan eens proefslapen! DOUX en Mainport bieden u deze mogelijkheid tegen een aantrekkelijk tarief.

Vijfsterren design & comfort

De luxe ingerichte kamers van het Mainport hebben een prachtig uitzicht en bieden allerlei extra’s. Geniet in bar On the Rocks van wereldse cocktails en ontspan in Spa Heaven van de Panorama Sauna, het Turks Stoombad, het zwembad en de fitnessruimte.

Het Mainport staat aan de voet van de iconische Erasmusbrug en bevindt zich op loopafstand van het uitgaansgebied rond de Witte de Withstraat. Het ideale startpunt dus om Rotterdam te ontdekken. Laat u zich inspireren door de vernieuwende architectuur, bekijk de stad vanaf het water of geniet in een van de vele restaurants. In Rotterdam is er altijd wel een evenement aan de gang: van het Internationale Filmfestival tot aan het Zomercarnaval.

Boek dit arrangement

Het proefslaaparrangement is inclusief:

  • Overnachting in een Mainport Signature Bed in een City XL kamer
  • Champagne ontbijtbuffet
  • Gebruik van Spa Heaven
  • The Explorer met stadsplattegrond
  • Gebruik wifi
  • Uitchecken tot 15:00 uur, dus lekker uitslapen

Dit proefslaaparrangement kost € 130 per kamer per nacht. Zin in nog meer luxe? Upgrade dan naar een Waterfront Sauna kamer voor € 15 per persoon per nacht extra of een Waterfront Spa kamer voor slechts € 40 per persoon per nacht extra.

Wilt u dit arrangement boeken? Neem dan contact op met DOUX via 085 - 4010759 of proefslapen@doux.nl.

www.mainporthotel.com