Ervaar DOUX in Hotel Okura Amsterdam

Okura Signature Bed by DOUX

DOUX ontwikkelde speciaal voor Hotel Okura Amsterdam een bed om bij weg te dromen. Benieuwd hoe dit matras slaapt? Kom proefslapen! Hotel Okura Amsterdam biedt u in samenwerking met DOUX een proefslaaparrangement aan.

Droom weg in Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam is een van de meest complete vijf sterren superior hotels in Nederland. Het hotel is gelegen in het midden van de Amsterdamse wijk 'De Pijp' en biedt met 23 verdiepingen een adembenemend uitzicht over de levendige stad. Okura’s Superior Kamers zijn er op ingericht om uw verblijf in Amsterdam zo comfortabel mogelijk te maken. Niet alleen het exclusieve Okura Signature Bed ademt die luxe, ook de badkamers met zowel een ligbad als een separate doucheruimte met regendouche dragen daar aan bij. De glazen wand van de badkamers is een echte eyecatcher en biedt de mogelijkheid om vanuit uw bad nog steeds van het prachtige uitzicht te genieten.

Boek dit arrangement

Wilt u ook een keer zo’n luxe, comfortabele overnachting ervaren? Boek dan direct het proefslaaparrangement.

Dit arrangement is inclusief:

  • Een overnachting in een Okura Signature Bed in een luxueuze Superior Kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in Le Camelia
  • Gebruik van Nagomi Health
  • Gratis high-speed wifi door het hele hotel

Dit proefslaaparrangement kost €225 per nacht op basis van twee personen. (Exclusief 5% toeristenbelasting en op basis van beschikbaarheid)

Wilt u dit arrangement boeken? Neem dan contact op met DOUX via 085 - 4010759 of proefslapen@doux.nl.

www.okura.nl