Luxury Care Boxspring

Zorg goed voor u zelf. Slaap op het Luxury Care Bed van DOUX! Een comfortabel bed is essentieel voor een goede nachtrust. Dit geldt nog meer als u veel tijd in bed doorbrengt. Met het DOUX Luxury Care Bed verzekert u zichzelf van jarenlang slaapcomfort. Daarnaast biedt het bed de benodigde functies om op een aangename manier zorg te kunnen ontvangen en verlenen.

 

seniorenbed zorgbed

Hotel at home

Dankzij onze ervaring in de hospitality branche is DOUX de expert in luxueus en comfortabel slapen. Daarom heeft ons Luxury Care Bed -in tegenstelling tot reguliere zorgbedden- dezelfde uitstraling die u aantreft in een vijfsterrenhotel. Het bed is een aanwinst voor uw interieur. Het Luxury Care Bed wordt met zorg en aandacht ontwikkeld door vakmensen. Hierdoor heeft het bed een zeer hoog afwerkingsniveau die door geen machine ter wereld bereikt kan worden.

Goed slapen, nu en in de toekomst

Uiteraard wilt u zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Misschien moet u daarom een aantal aanpassingen aan uw woning doorvoeren. De aanschaf van een toekomstbestendig bed is daar onderdeel van. Het Luxury Care Bed voldoet aan al uw wensen en behoeften, nu en in de toekomst.

Comfort & ondersteuning

Het Luxury Care Bed is met veel zorg en expertise samengesteld en bestaat uit drie comfortlagen die u lichaam optimaal ondersteunen. U slaapt op een handgemaakte verstelbare boxspringcombinatie met een 7 comfortzones pocketveringmatras. De topdekmatras vermindert het aantal drukpunten en verhoogt het de levensduur van uw matras.

Zorg ontvangen en verlenen

Als u extra zorg nodig heeft, dan is het belangrijk dat uw bed aan een aantal eisen voldoet. Naast de benodigde comfort wilt u op een makkelijke en veilige manier in en uit bed kunnen stappen. Het Luxury Care Bed kan met een hoog-laagfunctie en verstelbaar hoofd- en voeteneind geleverd worden.