Signature bedden

Uw eigen bedconcept

DOUX_Mainport_hotelbed DOUX is specialist in het ontwikkelen van signature bedden. Daarbij houden wij rekening met de wensen van uw gasten, de stijl van uw hotel en uw operatie, zoals bij housekeeping. Met een signature bed van DOUX onderscheidt u zich gegarandeerd. Wij geloven in de kracht van samenwerking. Een uniek bedconcept voor een eerlijke prijs, dat is onze ambitie.

Excellence is in the details

Als hotelier heeft u oog voor design. Alles moet kloppen. DOUX adviseert, denkt mee en ontwerpt. Van de stoffering van de matrassen tot aan bijpassende hoofdborden, elk detail kunnen wij voor u personaliseren. Maatwerk is onze standaard. Bovendien werken wij samen met architecten en stylisten, zowel uit ons eigen netwerk als met de door u uitgekozen ontwerper.

Ultieme comfortbeleving

Uiteraard moet een bed comfortabel zijn en de juiste ondersteuning bieden. DOUX gaat nog een stap verder. Slapen kan een echte beleving worden. Door een bed zorgvuldig op te bouwen uit meerdere lagen creëren wij de ultieme comfortbeleving. De boxspring en het matras zorgen voor een stevige basis. Extra lagen creëren het zachte luxe gevoel. Denk aan dik gevulde donzen dekbedden, DOUX Featherbeds en bedlinnen van Egyptisch percal katoen.

Oog voor operations

Een succesvol hotel steunt op een sterkte operatie. DOUX weet wat er bij het runnen van een hotel komt kijken. Met name voor housekeeping is de keuze van een bed belangrijk. Door gebruik te maken van lichtgewicht materialen en topdekmatrassen zijn onze bedden makkelijk en snel op te maken. Alle materialen zijn geselecteerd op duurzaamheid en intensief hotelgebruik. Uiteraard speelt hygiëne hierbij een hoofdrol.