Hotelcollectie

Hotelcollectie by DOUX

DOUX_hotel_matras Met de originele producten van DOUX biedt u uw gasten een ware slaapbeleving. Wij laten ons inspireren door gerenommeerde internationale hotels en gebruiken mooie, natuurlijke materialen. Voor ons betekent hotelkwaliteit de juiste combinatie van ligcomfort, duurzaamheid en materiaalkeuze. DOUX weet wat hoteliers en gasten aanspreken. Met de opgedane kennis en ervaring hebben wij een eigen collectie by DOUX ontwikkeld. Bovendien ontwikkelen wij voor hotels op maat gemaakte retailprogramma's.

Boxsprings

De boxspring vormt de basis van het bed. Onze boxsprings hebben een massief houten frame. Dit maakt het bed duurzaam en zorgt voor uitstekende ventilatie. Wij leveren de boxsprings met twee zwenkwielen zodat de bedden makkelijk verplaatsbaar zijn. U kunt ook een boxspring met extra hoge box bestellen en met een elektrisch verstelbare boxspring (voet- en hoofdeinde).

Matrassen

Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor het lichaam door de hoge veerkracht en een zeer goede drukverdeling. Zowel leverbaar met Bonell binnenvering als met pocketvering. Beide typen hebben een zeer lange levensduur en ventileren uitstekend. Voor een extra luxueuze uitstraling zijn onze matrassen ook leverbaar in een extra hoge versie.

Topdekmatrassen

Een topdekmatras of matrastopper verhoogt de levensduur van uw matras en beschermt het tegen stof, vuil en transpiratie. DOUX biedt u een ruime keuze in matrastoppers met diverse vullingen: voor veerkracht kiest u een koudschuim vulling. Of voor de traagschuim variant als de topper juist drukverlagend moet zijn.

Featherbeds

DOUX Featherbeds zijn luxe dekmatrassen gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. De vulling van onze featherbeds bestaat uit een speciale mix van dons en veertjes, afkomstig uit Europa en van de hoogste kwaliteit. Dankzij deze samenstelling ondersteunt het DOUX Featherbed uw lichaam op een ultrazachte en ergonomische wijze. Het dons en de veertjes zijn antiallergisch en hebben een groot ventilerend vermogen.

Dekbedden & kussens

U heeft de keuze uit een ruim assortiment donzen en synthetische dekbedden en kussens, leverbaar in verschillende afmetingen en vullingen. Zij geven uw hotelbed de gewenste luxe uitstraling en bieden uw gasten extra comfort. Bovendien zorgt de tijk van 100% katoen (donsdicht) voor een uitstekende ventilatie. DOUX levert ook a la carte producten zoals een pillowmenu.

Hotellinnen

DOUX heeft een luxe range hotellinnen ontwikkeld. Wij leveren onder andere luxe dekbedovertrekken gemaakt van Egyptisch katoen, satijn of percal.