Hospitality

It’s time to put the competition to bed

Als hotelier wilt u zich onderscheiden. Uw gasten een unieke ervaring aanbieden, daar draait het om. Een comfortabel bed is hierbij essentieel. In reviews op websites als Tripadvisor en Booking.com speelt het bed vaak een hoofdrol. Bied uw gasten een uitzonderlijke slaapervaring met uw eigen bedconcept van DOUX. En wij zorgen voor uitstekende beoordelingen!

Voor u en uw gasten

DOUX is van oorsprong een hotelmerk. Een jong team van professionals die weten wat er speelt. Wij bedienen vier- en vijfsterrenhotels met unieke bedconcepten. Bovendien bieden wij een deel van onze collectie ook aan de particuliere markt. Bijvoorbeeld via ons Hotel Luxury at Home programma. Uw gasten thuis ook van het comfort van uw hotel laten genieten? Laat DOUX een gepersonaliseerd retailprogramma voor u ontwikkelen.

Slapen als beleving

Met producten van DOUX biedt u uw gasten een ware beleving. Slapen op een wolk, zo wordt een nacht op het DOUX Featherbed ook wel omschreven. Wij laten ons inspireren door gerenommeerde internationale hotels en gebruiken mooie, natuurlijke materialen. Onze producten worden door vakmensen geproduceerd in Europa en ontvingen de nodige kwaliteitskeurmerken.

Uw eigen Signature Bed

DOUX is specialist in het ontwikkelen van signature bedden. Wij houden rekening met de wensen van uw gasten, de stijl van uw hotel en met uw operatie, zoals housekeeping. Met een Signature Bed van DOUX onderscheidt u zich gegarandeerd.