DOUX ontwikkelt Mainport Signature Bed

Uniek bed bezorgt gasten van vijfsterrenhotel de ultieme slaapervaring

Op 13 mei opende het vijfsterren Mainport by Inntel Hotels in Rotterdam. Centraal gelegen bij de Erasmusbrug, ademt alles aan dit hotel luxe en comfort uit. Mainport is het derde hotel in Nederland dat zich heeft aangesloten bij het exclusieve Design Hotels™. DOUX ontwikkelde speciaal voor het Mainport een signature bed, dat wat betreft comfort en uitstraling precies aansluit bij de wensen van het hotel.

Mainport_Signature_Bed__Mainport“Wij willen zowel onze zakelijke als leisure gasten een totaalbeleving aanbieden. Een goed bed speelt daarbij een belangrijke rol”, aldus Simone van der Veen, Rooms Division Manager bij Mainport. Zij heeft samen met haar collega’s veel tijd gestoken in de selectie van het juiste bed. “De manier waarop DOUX het signature bed aan ons presenteerde en de extra service die zij boden, spraken ons meteen aan. Bovendien hebben we het bed persoonlijk uitgetest. Dit gaf de uiteindelijke doorslag in onze keuze voor DOUX.”

Bart Kleiman van DOUX: “We hebben het bed met veel zorg samengesteld. Zodat het aan alle wensen van het hotel voldoet èn de gasten een onvergetelijke slaapervaring bezorgt”. Het Mainport Signature Bed bestaat uit vier lagen, elk op maat gemaakt voor het hotel. Het bed is langer en breder dan een regulier hotelbed en de boxspring en het matras zijn gestoffeerd met een eigentijdse meubelstof. De dubbele matrastopper -bestaande uit comfortschuim en het DOUX Featherbed- zorgt voor de juiste ondersteuning van het lichaam.

Mainport is pas een paar maanden open. Simone van der Veen kan nu al concluderen dat het Mainport Signature Bed een succes is. “Het bed ziet er strak uit en past perfect in het design van Mainport. En zodra je er op gaat liggen ervaar je de luxe en comfort. We krijgen van gasten regelmatig de vraag waar zij het bed kunnen kopen. Dan weet je als hotelier dat je de juiste keuze gemaakt hebt.”

Over DOUX

DOUX is dankzij jarenlange ervaring in de hospitality branche, de expert op het gebied van luxueus en comfortabel slapen. DOUX levert alles wat nodig is voor de ultieme slaapervaring. Wij hebben ons gespecialiseerd als leverancier van de featherbed, een zeer comfortabele dekmatras met een natuurlijke vulling van dons en veertjes. In opdracht van hotels ontwikkelt DOUX op maat gemaakte bedconcepten. En onze Hotel Luxury at Home service maakt het voor hotelgasten mogelijk dezelfde standaard van luxe en comfort in huis te realiseren.