Upgrade uw Boot / Caravan / Camper ...

Tegenwoordig slapen we thuis op zeer comfortabele bed combinaties. Waarom zouden we dan op vakantie moeten afzien op het gebied van slaapcomfort. Gelukkig levert DOUX ook comfortabele topdekmatrassen voor uw boot, caravan en / of camper.

topdekmatras voor uw caravan / camper

De ultieme topdekmatras voor uw boot, caravan en/of camper

Met het DOUX Featherbed maakt u van het (vaak harde) caravanbed of camperbed een heerlijk zacht bed. De lichtgewicht topdekmatras wordt met een handige opbergtas geleverd en neemt weinig opbergruimte in beslag. Ook in verschillende luxe boten en jachten vindt u een door ons speciaal ontworpen DOUX Featherbed terug.

Unieke voordelen

  • U voegt een voelbaar zachte comfortlaag toe aan uw caravanmatras / campermatras.
  • Unieke puur-natuur vulling - antiallergisch.
  • Uitstekende ventilatie, temperatuur- en vochtregulering.
  • Optimale drukverdeling van het lichaam.
  • Europese kwaliteit.
     

U heeft keuze uit

Drie soorten topdekmatrassen variërend in vulling en dikte. Het Original Featherbed (30% dons, 70% veertjes) is 8 cm dik en is vanwege de unieke samenstelling het meest comfortabele model in het assortiment. Het Comfort Featherbed (5% dons, 95% veertjes) is 5 cm dik en wordt veel gebruikt in hotels. Dit model dient om de 2 dagen even licht opgeschud te worden. Het Fiberbed is 8 cm dik en gevuld met synthetische microfibers. Het Fiberbed biedt vergelijkbaar comfort als het Featherbed.

Zoekt u een speciale uitvoering / afmeting? Bel of mail ons gerust voor meer informatie...